Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > E klasa > Mercedes E-class sa oznakom L

Samo za kinesko tržište

Mercedes E-class sa oznakom L

Ovaj model je namijenjen isključivo kineskom tržištu, i potrudiće se da zadovolji i one najistančanije ukuse....

Sajam automobila u Šangaju zvanično je i počeo. Sve je spremno za veliki broj premijera i predstavljanja novih i luksuznih automobila. Tako će i Mercedes da pod svjetlima reflektora predstavi svoju produženu "E classu", sa oznakom L, odnosno "long",koja će da bude namjenjena isključivo kineskom tržištu.

 
 
Ova nova, slobodno možemo reći, posebna "E classa", duža je za 14 centimetara od one prethodne. Automobil takođe nudi prelijep, moderni dizajn sa izuzetno visokim nivoom standardne, ali i dodatne opreme. Kineska "E classa" ponudiće tako tri bezniska motora, sa automatskim mjenjačem.
 
 
Enterijer je moderno opremljen, i sadrži sve ono što se zahtijeva od jednog prefinjenog, modernog i luksuznog automobia. Nova, kineska "E classa" tako postavlja sve standarde u segmentu luksuznih vozila. 
 
 
Ova nova, produžena verzija, koja je kao što smo istakli namjenjena samo kineskom tržištu, dizajnirana je i napravljena u cilju da se izađe u susret visokim očekivanjima koje nalaže prilično zahtijevno kinesko tržište. 
Što se tiče dizajnerskog smisla ovog modela tiče, evidentne promjene možemo da uočimo na prednjem dijelu ovog automobila, gdje su svjetla redizajnirana. Farovi tako posjeduju LED dnevne lampe kao standardni dio opreme ovog modela. 
 
 
Po ugledu na eksterijer ovog modela, promjene su vidljive i u enterijeru produžene "E classe", što odaje utisak moćnog i prefinjenog automobila. Kada pogledate u samu unutrašnjost, vidjećete da se zapravo radi o veoma prostranjenoj i bogato opremljenoj unutrašnjosti.
 
 
Bogata, ali i zahtijevna kineska klijentela može da bira između luksuznog i sportskog sedana. Pored svega ovoga, kupcima će biti na raspolaganju kamera za posmatranje prilikom parkiranja, senzori za parkiranje, ekološki start/stop sisem i još mnoštvo drugih opcija.
 
 
Takođe, Mercedes je i ovaj put dao svoj maksimum u oblasti bezbijednosti. Bočni vadušni jastuci na svim sjedištima, detektor pospanosti, samo su još jedan dokaz kako Mercedes sa novom "E classom" planira da u potpunosti osvoji kinesko tržište i zadovolji svačiji ukus. 
Datum objave: 20/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook