Naslovna > Automobili > McLaren > 720S > MSO 720S Stealth

McLaren

MSO 720S Stealth

Britanski proizvođač sportskih automobila, predstavio je specijalnu verziju modela 720s, novi detalji su na prvi pogled oku upadljivi, a za sve je bilo zaduženo MSO odjeljenje za specijalne operacije ovog proizvođača...

Kad pomislite da McLaren ne može bolje i savršenije izgledati, kreativni tim zadužen za „wow“ efekat nas na kraju ipak iznenadi. Kako bi McLaren 720S bio još specifičniji, MSO ga je ofarbao u posebnu boju nazvanu "Sarthe Gray", dok je kao kontrastna nijansa za detalje lajsni, točkova i prednje maske upotrebljena takozvana "Vermillion Red" crvena boja, a rezultat je verzija 720S Stealth. Osim toga, ovaj izuzetan automobil opremljen je specijalnim, superlakim desetokrakim naplacima, a slična kombinacija boja preovladava i enterijerom.

 


McLaren 720S Stealth baziran je na verziji 720S Performance, koja je u startu opremljena gomilom dijelova i elemenata izrađenih od ugljeničnih vlakana. Iz kompanije ističu da je samo za specijalnu boju spoljašnjosti upotrebljeno 200 radnih sati. Vizuelna unaprijeđenja, ne prate i bolje performanse, pa ovaj automobil pogonski sklop dijeli sa standradnim 720s, koji pokreće twin-turbo 4.0 V8 sa 720 ks i 770 Nm maksimalnog obrtnog momenta.  Zahvaljujući čemu, vozilo ubrzava od 0 do 100 km/h za nešto manje od 3 sekunde, dok je maksimalna brzina 341 km/h.

Datum objave: 22/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook