Naslovna > Automobili > Fiat > Ducato > Nagrada za najbolju osnovu za kamper 15. put zaredom

Fiat Professional Ducato

Nagrada za najbolju osnovu za kamper 15. put zaredom

Današnja zajednica vlasnika kampera zasnovanih na modelu Ducato broji više od 700.000 članova koji putuju širom Evrope...

Fiat Professional Ducato dobio je prestižnu nagradu Vozilo-osnova za kamper godine 2023. godine. Pobjedu je odnio nad svojim dobro poznatim konkurentima, nastavljajući svoj pobjednički niz. po 15. put zaredom. Priznanje su mu dodijelili čitaoci njemačkog specijalizovanog časopisa Promobil koji su izglasali ovaj uspješni model brenda Fiat. Godišnja nagrada čitalaca ovog njemačkog časopisa predstavlja važan standard i ozbiljan pokazatelj trendova u oblasti rekreativnih vozila već više od četvrtine vijeka, time potvrđujući značaj ovog priznanja.

 

 

 


Sektor rekreativnih vozila je dugovječan i strateški biznis i za brend Fiat i za njegov model Ducato. Okosnica uspjeha ovog modela jeste strategija dizajniranja vozila kao platforme za dodatke već u razvojnoj fazi. Ducato je oduvijek nudio modularnost, upravljivost poput one u automobilu, i svestranost, što su karakteristike koje su, takoreći, obilježile njegove uspjehe zajedno sa konstantnim inovacijama.

 

 

 

Kako bi omogućio kupcima modela FIAT Professional Ducato da uživaju u praznicima u miru, ovaj brend već godinama u ponudi ima besplatnu uslugu telefonske pomoći u 51 zemlji i na 15 jezika isključivo za vlasnike kampera, koja im može priteći u pomoć prilikom kvarova, ali i kao izvor bilo kakvih informacija.

Datum objave: 20/01/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook