Naslovna > Automobili > Nissan > Murano > Naredne godine stiže novi Murano

Nissan

Naredne godine stiže novi Murano

Osvježenje za SUV japanskog proizvođača je stiglo krajem prošlog mjeseca, sad imamo priliku da vidimo malo detaljnije kako to izgleda...

Novi Nissan koji je nedavno doživio redizajn sada ima nešto agresivniju masku hladnjaka  oivičenu specifičnim LED svjetlima u obliku bumeranga, koja se savršeno uklapaju u ostatak karoserije. Nekih drastičnijih dizajnerskih poteza nema, a tu su i novi alu naplaci, veličine 18 i 20 inča, dok se standardnoj paleti boja karoserije pridružžuju nove nijanse, pod nazivima Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl i Deep Blue Pearl.

 


Kada je u pitanju unutrašnjost vozila, mogu se primjetiti manje promjene, naročito kada je u pitanju najskuplji paket opreme Platinum u čijem enterijeru će se naći udobna kožna sjedišta. Neki paketi stižu sa ukrasnim detaljima od drvetta, dok će se u onim skupljim naći i NissanConnect multimedijalni sistem sa nešto napredniom navigacijom koja ima trodimenzionalnu grafiku zgrada upotpunjenu satelitskim snimcima, te informacijama o saobraćaju u realnom vremenu. Ispod poklopca motora se krije 3,5 litarski V6, koji razvija 263 KS i 325 Nm obrtnog momenta, a snga se uz pomoć Xtronic automatskog mjenjača, prenosi na jednu osovinu, dok je uz doplatu dostupna i opcija pogona na sva četiri točka. Početna prodjana cijena na tlu SAD iznosi oko 31,000 dolara, dok će se najjeftinija verzija sa pogonom na sva 4 točka moći naći po cijeni od 32,870 dolara.

Datum objave: 22/12/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook