Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > E klasa > Nepromjenjena ponuda i u budućnosti

Mercedes-Benz E Klasa

Nepromjenjena ponuda i u budućnosti

Model naredne generacije E Klase trebao bi biti predstavljen sljedeće godine, a poznato je da će paleta pogonskih sklopova ostati ista kao do sada...

Model E Klase ostaće neizostavni dio ponude Mercedesa i u narednom periodu, i poznato je da nova generacija dolazi 2023. godine. Takođe u Mercedesu su obavijestili javnost da će paleta motora sadržati i motore sa unutrašnjim sagorijevanjem, sa blagom hibridnom tehnologijom kao što je bio slučaj i do sada. U pondi će biti i verzija priključnog-hibrida, dok potpuno električna verzija neće dodatno obogatiti ponudu, jer u Mercedesu imaju strategiju da predstavljaju električne modele u posebnoj EQ seriji. Iako neće biti potpuno električne verzije, nova E Klasa će donijeti brojne novine karakteristične za najnovije Mercedesove modele, i spolja i u kabini.

 

 

 

 

 

Tako će unutra dominirati ogromni displej, koji spaja komandnu tablu sa multimedijalnim ekranom. Priključni hibrid biće unaprijeđen, tako da njegove performanse budu dosta bolje, i smatra se da bi na električni pogon ovaj model trebao prelaziti do 100 kilometara. Za sada nema podataka da li će u ponudi biti i limuzina i karavan, ili će u Mercedesu kao što se i priča, raskrstiti sa karavanima.

 

Datum objave: 26/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook