Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulietta > Nova Alfa Romeo Giulietta za 2014. godinu

Spremna za Frankfurt

Nova Alfa Romeo Giulietta za 2014. godinu

Nova Alfa Romeo Giulietta za nadolazeću, 2014. godinu spremna je za zvanični debi u Frankfurtu. Obnovljeni stil, potpuno novi motor, te više tehničkih sadržaja biće karakteristični za ovaj model…

Alfa je spremna u potpunosti da na nadolazećem Sajmu automobila u Frankfurtu predstavi svoj model 2014 Giulietta, koji će imati za cilj da unaprijedi performanse prodaje pomenutog modela, što se kod ranijih modela pokazalo kao prilično uspješno. Obnovljeni stil, potpuno novi motori te mnogo više tehničkih sadržaja biće karakteristični za ovaj novi Alfin model.

 

Nova verzija 2014 Alfa Romeo Giulietta modela opremljena je 2.0 JTDM motorom, koji raspolaže sa 150 KS, odnosno motorom koji je svoje prvo pojavljivanje zabilježio upravo u ovom modelu. Opremljen je MultiJet sistemom ubrizgavanja druge generacije, koji unapređuje sagorijevanja i smanjuje potrošnju u isto vrijeme.

 

Nova Giulietta je opremljena novim Uconnect sistemom, a kupci će moći da biraju između 5 i 6.5 inčnog ekrana, koji je osjetljiv na dodir. U zavisnosti od verzije automobila, vozaču će na raspolaganju biti i satelitska navigacija, te glasovne komande za lako kontrolisanje multimedijanih izvora.

 

Sistem ujedno karakteriše i napredni Bluetooth interface sa dodatnim funkcijama, za lakše upravljanje telefonskih poziva ili čitanja SMS poruka. Tu je takođe I inovativni Audio stremaing sistem, koji može da repordukuje muzičke fajlove svih formata.

 

Potencijalnim kupcima su na raspolaganju čak tri nove boje, odnosno Moonlight Pearl, Anodizzato Blue i Bronze. Tu je takođe I nova prednja rešetka, te nova svjetla za maglu, čiji je okvir presvučen hromom. Automobil će da bude dostupan sa tri potpuno nova dezena aluminijumskih točkova u dimenzijama od 16, 17 i 18 inča.

Datum objave: 03/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook