Naslovna > Automobili > BMW > Serija 5 > Nova genracija nudi i potpuno električnu verziju

BMW Serija 5

Nova genracija nudi i potpuno električnu verziju

Model naredne generacije modela Serije 5 biće predstavljen 2023. godine, a najznačajnija novost koju BMW uvodi biće i potpuno električna verzije pod nazivom i5, koja će biti dostupna nešto kasnije...

Bavarski proizvođač automobila model Serije 5 trenutne generacije predstavio je 2016. godine, a elegantna limuzine naredne genracije biće predstavljena 2023. godine. U svijetlu elektrifikacije ponuda nove Serije 5 uključivaće i potpuno električnu verziju i5, koja će osim u obliku limuzine biti dostupna i kao karavan sa nazivom i5 Touring. Električna verzija serije 5 biće idealan model kojim će Bavarci pokušati pridobiti ljubitelje klasičnih modela ka elektrifikaciji, s obzirom da će osim pogonskog sklopa ovaj model zadržati tradicionalan dizajn i izgled.

 

 

 

 

 


Nadolazeći BMW i5 će proširiti i značajno upotpuniti BMW-ovu trenutnu liniju električnih vozila, predstavljanjem većih porodičnih automobila kao što su i5 limuzina i i5 Touring karavan. Ovo će omogućiti kupcima električnih vozila da kupe BMW sa električnim pogonom i prostorom za cijelu porodicu. Očekuje se da će BMW i5 i i5 touring debitovati ubrzo nakon nove generacije Serije 5, što će označiti  dolazak BMW Serije 5 u budućnost električnih pogona.

Datum objave: 22/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook