Naslovna > Automobili > Nissan > Note > Nova vizuelna nadogradnja

Nissan Note

Nova vizuelna nadogradnja

Gotovo godinu dana nakon što je predstavljen model nove generacije, Nissan će lansirati poboljšanu verziju Note Aura Nismo, koja je druga po redu varijanta lansirana nakon izlaska regularnog modela...

Treća generacija malog hatchback modela predstavljena je u novembru 2020. godine, a uključivala je hibridnu i električnu verziju, koja se opcionalno može kombinovati sa pogonom na sva četiri točka. Još u junu 2021. godine izašla je nova varijanta Note Aura sa izmjenama spoljašnjeg dizajna u odnosu na regularni model. Dok je već u avgustu, nedavno predstavljena najnovija verzija Note Aura Nismo donoseći vizuelne nadogradnje, kao i prethodni model. Dizajn najnovije verzije ovog gradskog hatchbacka donosi duh brzog elektrifikovanog gradskog trkača, čiji je spoljašnji izgled futurističkog izgleda, karakteristično za električna vozila.

 

 

 

 

 

Ovaj kocept upotpunjuju crveni detalji koji dodaju utisak trkačkog vozila, uz nešto agresivnije odbojnike, kao i zdepasti krovni spojler straga. Pogonski sklop sadrži 1,2-litarski benzinski motor sa atmosferskim usisavanjem koji služi kao generator za napajanje elektromotora montiranog sprijeda i male litijum-jonske baterije. Električni Note Aura Nismo ima veći domet jednog punjenja od prethodnika, a kombinovano pogonski sklop ima snagu od 134 KS, a važno je napomenuti i da ova verzija dolazi isključivo sa pogonom na prednje točkove. Cijena koju će kupci morati izdvojiti za Nismo varijantu je oko 22.200 eura, koliko ovaj model košta trenutno na domaćem tržištu u Japanu.

Datum objave: 17/08/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook