Naslovna > Automobili > Mazda > MX > Nove opcije boja i poboljšano punjenje

Mazda MX-30

Nove opcije boja i poboljšano punjenje

Kao i ranije, MX-30 dobija svoj zaštitni znak, zadnja vrata koja se otvaraju unazad, dok ćete unutra pronaći dva ekrana. Ovo uključuje donji ekran od sedam inča za funkcije kontrole klime, sa ekranom od 8,8 inča koji je bliže vrhu kontrolne table za funkcije infotainmenta...

Mazda MX-30, jedno je od najneobičnijih električnih vozila na trenutnom tržištu, dobila je niz unapređenja za 2022. godinu. Preuređeni automobil je sada dostupan za naručivanje u Velikoj Britaniji po cijeni od 28.550 funti. Možda najvažnija promjena uključuje sistem punjenja - sada može prihvatiti 50kW DC punjenje, u odnosu na skromnih 40kW. Ovo dovodi MX-30 u liniju sa Nissan Leaf-om, a skraćuje vrijeme potrebno za punjenje baterije sa 20 na 80 odsto na 26 minuta.

 

 

 


Takođe je zapažen i „EV sound“ sistem, koji vozaču pruža zvučne povratne informacije povezane sa upotrebom gasa. Za automobil iz 2022. Mazda kaže da je optimizovana buka tako da je „više usklađena s drugim zvukovima koji se čuju dok automobil radi, kao što je buka vjetra ili druma – tako da vozač može prepoznati količinu snage na prirodan način“. Pogonski sklop je nepromijenjen. MX-30 koristi bateriju od 35,5 kWh i jedan motor na prednjoj osovini koji daje 143 KS i 271 Nm obrtnog momenta.

 

 

Mazda je takođe dodala niz novih opcija ukrasa i boja za MX-30. Asortiman počinje sa Prime-Line-om od 28.550 funti, dok kao i svi 2022 MX-30 MX-30 u Velikoj Britaniji imaju LED prednja svjetla, zadnju parking kameru, prilagodljivi tempomat, satelitsku navigaciju i head-up displej kao standard. Takođe dobija 18-inčne srebrne aluminijumske naplatke, retrovizore i masku crne boje. Dostupan je u pet različitih jednobojnih boja, uključujući Arctic White i Machine Grey.

Datum objave: 13/05/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook