Naslovna > Automobili > Mitsubishi > Outlander > Novi teaser u vidu off-road testa

Mitsubishi Outlander

Novi teaser u vidu off-road testa

Nakon što je početkom decembra prikazao teaser fotografiju novog Outlandera, Mitsubishi je ovog puta pokazao video sa testiranja novog SUV-a i to u različitim terenskim uslovima...

Prve fotografije novog Outlandera procurile su početkom decembra 2020. godine, nakon čega su u Mitsubishiju odlučili odmah sljedećeg dana pustiti i oficijalni teaser u vidu fotografije sa jakim sjenkama. Ovoga puta, odlučili su se na potpuno drugačiji pristup, te su u novom teaseru prikazali video uradak ,,iza scene“ u kojem se može vidjeti kakve sve vidove testova prolazi nov Outlander. ,,Tested to be tough“ slogan je koji Mitsubishi koristi za novog SUV-a koji konačno stiže sa novom generacijom, nakon gotovo devet godina koliko je aktuelni model na tržištu.

 

 


Video je inače objavio Mitsubishi Russia, gdje je pokazano način na koji je testiran novi Outlander uključujući izazovne terene poput blata, snijega, šljunka, a nisu mu strane ni duboke vodene površine. Spoljašnji dizajn ostao je obavijen kamuflažnom folijom, pa tako detalji eksterijera ostaju djelimično nepoznati. Ipak, treba očekivati dizajn sa smjelom prednjom njuškom koja sadrži podijeljene svjetlosne grupe, dok su sa zadnje strane čini se nešto tanja svjetla. Dizajn enterijera zasad ostaje tajna, mada će i on vjerovatno biti sličan onom iz konceptnog izdanja. Infotainment sistem bi trebalo da se preseli sa nešto niže pozicije centralne konzole na vrh kontrolne table, te će posjedovati najnovije sisteme i opcije povezivosti.

Datum objave: 26/01/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook