Naslovna > Automobili > Citroen > DS4 > Ofanziva Marke DS

Guangzhou Motor Show

Ofanziva Marke DS

Nakon novog DS 4 i DS 4 Crossback, lansiranih prije nekoliko sedmica u Evropi, sada je na Kini red za otkrivanje, na Guangzhou Motor Showu, svoj najznačajniji modela za svjetsku DS ofanzivu u segmentu kompaktnih premium vozila …

Dizajniran u Francuskoj i proizveden u Shenzhenu, u Kini, DS 4S izražava tehnologiju i profinjenost. S tri vozila na tržištu kompaktnih vozila, dva u Europi i jedan u Kini,  marka DS sada ima sve adute za uspjeh na najvećem segmentu premium vozila na svijetu, segmentu u punom zamahu, posebno u Kini. Od automobila DS 4S do Novog DS 5, ključne riječi modela DS jesu tehnologija i profinjenost koje nude jedinstveno iskustvo vožnje te objedinjuju dinamičnost i udobnost.

 

Ove riječi svoj puni smisao dobijaju na modelu DS 4S koji će svijetu biti premijerno predstavljen na salonu automobila u Guangzhouu. Ovaj novi model savršeno se uklapa u vrijednosti koje Marka njeguje. Uz model DS 4S bit će izloženi i Novi DS 5, DS 5 LS i SUV DS 6, a ne smijemo zaboraviti ni DS 23 kojim će Marka proslaviti 60 godina izvornog modela DS.

 

Datum objave: 23/11/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook