Naslovna > Automobili > Hyundai > Otvoren novi Hyundai prodajno servisni centar u Banja Luci

Hyundai

Otvoren novi Hyundai prodajno servisni centar u Banja Luci

• Prvi Hyundai prodajno servisni centar po novom korporativnom standardu. • Hyundai Autoplus proslavio 13 godina vjernosti brendu • Zvanicama svečano otkriven novi Ioniq.


Svečanom ceremonijom otvaranja novog Hyundai prodajno servisnog centra, Autoplus Banja Luka kao ovlašteni diler na poseban način je obilježio trinaest godina poslovanja i lojalnosti ovom brendu.
Novi Hyundai Autoplus prodajno servisni centar u Banja Luci je urađen po novim korporativnim standardima ovog brenda, a ujedno je i prvi u Bosni i Hercegovini koji je urađen po istim. U narednom periodu ovlašteni distributer i  prodavci u Bosni i Hercegovini će također uraditi rebrending svojih prodajnih centara.

 


Hyundai Autoplus-u je pripala i posebna čast da promoviraju i svojim zvanicama prikažu Hyundai Ioniq. Ioniq je prvi model u svijetu koji u jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskih sistema: električni, plug in i hibrid. Na našem tržištu trenutno u ponudi se može naći  hibridna varijanta. Ovaj  model je stvoren kako bi ponudio dinamičnu vožnju i jednostavno rukovanje što je faktor koji razlikuje IONIQ od drugih hybridnih vozila.

 

 

 


Cijena ovog modela će se kretati od 49.990 KM do 62.990 KM sa PDV-om.
Svi zainteresovni  koji žele vidjeti nešto drugačiji  model za sada nas mogu  posjetiti u Hyundai centru u Sarajevu, a u skorije vrijeme i ostalim ovlaštenim centrima u Banja Luci, Doboju, Mostaru i Brčkom.

 

 

 

 

Datum objave: 07/10/2017
Komentarišite ovaj članak


Stanje na putevima

Partneri

Auto Shop Magazin

TV Emisija ASM Plus

 

Facebook