Naslovna > Vijesti > Par vijeka!

Aston Martin

Par vijeka!

Ultra-ekskluzivna kolekcija Aston Martin DBZ Centenary otkrivena je u potpunosti, sa dva nova modela - DBS GT Zagato i DB4 GT Zagato

Otkriveni na događaju u Rhode Islandu, par od 6,7 miliona eura najvredniji su novi Astoni koji su ikad izrađeni. Prodaju se isključivo u obliku para, a koštaju 6,7 miliona eura plus lokalni porezi, a ograničeni su na seriju od 19 modela. Obimno prepravljena verzija DBS Superlegger superautomobila, DBS GT Zagato crpi snagu iz 5,2-litarskog V12 sa turbo pojačanjem, koje su inženjeri podigli sa 715KS do 760KS. Eksterijer odlikuje ekskluzivna boja, tzv.

 

Supernova crvena, te izloženi naglasci od karbonskih vlakana, točkovi crne i zlatne 3D obrade i 18-karatnog zlata. Aston tvrdi da je prvi na svijetu u upotrebi karbonskih i metalnih 3D štampanih unutrašnjih površina, a jednom je premazu potrebno 100 sati za ispis i pripremu. Prvi primjeri kolekcije kupcima će biti dostavljeni krajem godine. Prednja strana automobila takođe je adaptirana, sa novim farovima i prepravljenom prednjom rešetkom Zagato. Automobil takođe dobija jedinstveni dizajn točkova.

Datum objave: 07/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook