Naslovna > Vijesti > Počele rezervacije za prvi električni model

Honda

Počele rezervacije za prvi električni model

Kompanija je Sajmu automobila u Ženevi, tokom marta predstavila prototip svog prvog automobila na električni pogon, s sada je već otvorila mogućnost rezervacija u nekim zemljama, dok će knjiga narudžbi biti otvorena u toku godine...

Prvi potencijalni kupci će Hondu "e" moći rezervisati iz sljedećih zemalja: Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Norveške. Rezervacije se vrše putem veb sajta, uz polaganje depozita sa mogućnošću povraćaja novca. Svi koji to učine imaće prioritet prilikom naručivanja automobila, a prve isporuke se očekuju na proljeće naredne godine.

Honda je pre dve godine iznenadila ljubitelje automobila kada je na Sajmu u Frankfurtu prikazala koncept malog električnog automobila Urban EV.U martu ove godine, na ženevskom auto-salonu, predstavljena je pretprodukcijska verzija (e Prototype) za koju u Hondi kažu da izgleda gotovo identično kao serijski automobil koji će do kraja godine stići u evropske prodajne salone. Japanska kompanija nije otkrila specifikacije serijske verzije, ali poznato je da "e Prototype" ima autonomiju u vožnji od preko 200 km i da je potrebno 30 minuta da se baterije dopune do 80% kapaciteta.
 

Datum objave: 22/05/2019
Komentarišite ovaj članak


Stanje na putevima

Partneri

Auto Shop Magazin

TV Emisija ASM Plus

 

Facebook