Naslovna > Automobili > Hyundai > Santa Fe > Praznik za oči

Hyundai Santa Fe N Performance

Praznik za oči

Vlasnici Hyundai modela koji žele da ih nadograde na nivo N linije, južnokorejska kompanija nudi N Performance dodatke...

Za Hyundai slovo N predstavlja novi nivo dizajnerske nadogradnje jer najsnažnije varijante modela dolaze sa oznakom N, dok ekskluzivne estetske nadogradnje dolaze sa oznakom N Line. Trenutni je moguća N Performance nadogradnja za modele i30 i Veloster, ali po svemu sudeći Hyundai je proširio svoj asortiman i na novi crossover Santa Fe.

 

 

 

 

Prema pisanju korejskih medija ovi paketi nadogradnje su za sada dostupni isključivo na domaćem tržištu. Sudeći prema fotografijama Santa Fe sa N Performance nadogradnjom izgleda prilično dobro i bez sumnje bi ovakvo „odijelo“ privuklo pažnju kupaca širom svijeta.

 

 

 

 

 

 

 

Vanjski paket dolazi sa agresivno dizajniranim prednjim i zadnjim branikom, zadnjim spojlerom, jedinstvenim 21-inčnim naplacima, specijalnim performansnim kočnicama, karbonskim difuzorom i otvorima na poklopcu motora, poklopcima retrovizora takođe od karbonskih vlakana, bočnim spojlerima i N performansnom rešetkom hladnjaka.

 

 

 

 

 

 

 

U kabini Santa Fe dobija N sportska sjedišta presvučena Alcantarom i akcentima od karbonskih vlakana. Čuveni finiš sa prepoznatljivim šavovima dodatno uzdiže izgled unutrašnjosti ovog modela. Ukoliko bi se ovaj N Performance paket u skorije vrijeme pojavio na evropskom tržištu, to bi bez sumnje predstavljalo dobru vijest za kupce i vlasnike modela Santa Fe.

Datum objave: 27/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook