Naslovna > Automobili > Škoda > Octavia > Prodajna akcija ,,Octavia START"

Škoda BiH

Prodajna akcija ,,Octavia START"

Škoda je za kupce u Bosni i Hercegovini pripremila gratis START pakete za nivoe opreme Ambition i Style, uz koje kupce daruju i sa 5 godina garancije...

Nova prodajna akcija u ŠKODA BiH obećava još jednu uspješnu godinu. Riječ je o Octavia START prodajnoj akciji koja nudi dva potpuno besplatna paketa, na dva nivoa opreme Octavia modela. Tako uz paket Ambition START kupci dobijaju: 2-kraki grijani multifunkcionalni upravljač sa komandama za radio i telefon (DSG komande kod automatskog mjenjača), parking senzori nazad, tempomat + limitator brzine, prednja svjetla za maglu, zatamnjena stakla.

 

 


Sa druge strane za kupce koji se odluče za Style nivo opreme, paket START donosi: 2-kraki grijani multifunkcionalni upravljač sa komandama za radio i telefon (DSG komande kod automatskog mjenjača), ambijentalno osvjetljenje, KROM paket, parking senzori naprijed i nazad, zatamnjena stakla.


Pored dva gratis paketa Škoda BiH daruje svoje kupce sa besplatnom petogodišnjom garancijom. Ušteda na oba paketa iznosi 2,900 KM. Potencijalnim kupcima na raspolaganju su posebne ponude finansiranja od strane kompanije Porsche Leasing. Podsjećamo, Škoda Octavia je najtraženiji automobil na domaćem tržištu, o čemu svjedoči i činjenica da je već nekoliko godina najprodavaniji model u BiH. Nova Octavia dolazi na MQB platformi i obogaćena je mnogobrojnim novim tehnološkim rješenjima. Više informacija o pomenutoj akciji može se dobiti kod najbližeg Škoda partnera ili na veb stranici: www.skoda.ba . Akcija traje do 31.03.2021. godine.

Datum objave: 10/02/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook