Naslovna > Automobili > Renault > Austral > Prvi pogled na unutrašnjost kabine

Renault Austral

Prvi pogled na unutrašnjost kabine

Zvanična premijera potpuno novog Renaultovog modela Austral sve je bliža, a javnost sada po prvi put ima priliku da vidi kako će izgledati unutrašnjost nadolazećeg modela...

Na najnovijem promotivnom materijalu predstavljen je izgled i dizajn unutrašnjosti kabine, koji završen u savremenom stilu. Na centralnoj konzoli dominiraju dva ekrana kao kod modela Megane E-Tech Electric. Kombinovana je potpuno digitalna instrument tabla sa širokim infotainment sistemom kako bi se formirao "L" oblik. Prema tvrdnjama Renaulta multimedijalni sistem imaće dijagonalu od 24,3 inča i intuitivni interfejs sa 90 % funkcija na samo 1-2 klika, što će značajno olakšati njegovu upotrebu. Interfejs OpenR Link će uključivati Android Auto i Apple CarPlay, kao i spominjemo Google Maps, pa čak i Google Search.

 

 

 

 

 


Na drugim mjestima, Renault Austral 2022 ima nekoliko skladišnih prostora u kabini koji nude više od 30 litara zapremine tereta. Stražnja klupa biće veoma praktična, jer će moći da se preklapa ali i klizno pomjera naprijed nazad, a takođe skuplji paketi opreme posjedovaće i opciju elektronskog spuštanja stražnjih sjedala. Od ranije je poznato da će Austral biti predstavljen ovog proljeća, tako da će javnost vrlo brzo biti u prilici da detaljno pregleda sve novine koje donosi potpuno novi model. 

Datum objave: 26/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook