Naslovna > Teme > Renault za Ženevu pripremio nekoliko iznenađenja

Renault

Renault za Ženevu pripremio nekoliko iznenađenja

Renault za predstojeći sajam u Ženevi priprema upečatljiv nastup. Uz tajanstveni EV automobil izložit će i pomlađeni Captur.

Do najutjecajnijeg sajma automobila na svijetu, Ženeva Motor Showa, ostalo je manje od 15 dana. Atmosfera se podiže do usijanja jer jedna vijest prestiže drugu. Prema posljednjim informacijama Renault će u Palexpo centru otkriti iznenađenje u vidu, za sada, misterioznog električnog automobila. Za sada se radi o konceptnoj verziji koja bi u narednih godinu – dvije trebala sazriti do serijskog modela.
Druga novost dolazi u vidu redizajniranog modela Capture koji na tržištu egzistira od 2013. godine. Vrijeme za predstavljanje redizajnirane verzije može se smatrati kao idealno obzirom da se francuski crossover zapravo nalazi na pola, za automobile, uobičajenog životnog puta.

 


Uz nabrojene modele na štandu će biti i Alaskan pick-up te model Koleos. Logično, izložbeni će prostor krasiti i svi ostali modeli koji se trenutno nalaze u Renaultovoj ponudi.
U neposrednoj blizini bit će izloženi noviteti iz Dacije ali i Alpine čija se prezentacija očekuje sa posebnim zanimanjem.
Sve u svemu Alijansa Renault-Nissan u Ženevi će pokazati cijelu paletu modela raznih brandova s kojima ima ambiciju nastaviti sa solidnim prodajnim rezultatima na Starom kontinentu. 

 

Datum objave: 24/02/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook