Naslovna > Automobili > Nissan > Pathfinder > Rock Creek 2023 ima podignuto vješanje i kvrgave gume

Nissan Pathfinder

Rock Creek 2023 ima podignuto vješanje i kvrgave gume

Nissan još nije objavio cijene za Pathfinder Rock Creek za 2023. godinu, ali računamo da će se uklopiti negdje između AWD SL i Platinum modela kada krene u prodaju tokom ljeta...

Nissan vraća Rock Creek opremu za Pathfinder, a nova generacija SUV-a srednje veličine nosi modifikacije robusnog izgleda bolje nego stari model. Dostupan za Pathfinder 2023, paket uključuje podizanje vješanja, različite točkove i gume, krovni nosač i nekoliko drugih stilskih razlika iznutra i izvana. Prednji kraj modela Rock Creek ima drugačiju rešetku i prednju masku, a Rock Creek značke krase prednja vrata i prtljažnik. 18-inčni točkovi u stilu beadlock-a umotani su u Toyo Open Country All-Terrain gume.

 

 

 


Vješanje podignuto za 1,5 cm i pogon na sve točkove je standardna oprema. Nissan takođe kaže da revidirano mapiranje goriva znači da 3,5-litarski V-6 proizvodi dodatnih 11 konjskih snaga, čineći nove ukupne snage od 295 ks i 366 Nm obrtnog momenta. Nissan kaže da je ova nadogradnja samo za Rock Creek, tako da će drugi Pathfinder modeli iz 2023. moći da se snađu sa istih 284 KS kao i ranije.

 

 

 

Unutrašnjost Pathfinder Rock Creek-a ima presvlake od kože i tkanine sa izvezenim Rock Creek logoima na sjedištima, zajedno sa narandžastim kontrastnim šavovima. Dolazi sa kapetanskim stolicama u drugom redu, koje su inače dostupne samo na SL-u sa Premium paketom ili gornjom platinastom oblogom. Biće dostupne četiri dvobojne spoljašnje boje, zajedno sa šest monotonih boja eksterijera.

Datum objave: 12/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook