Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulietta > U najavi nova Giulietta i 4C Coupe

Alfa Romeo nastavlja dalje

U najavi nova Giulietta i 4C Coupe

Nakon što su na tržište poslali Giuliu i Stelvio, iz Italije stižu informacije o sljedećih koracima i planovima za budućnost.

Kako bi upotpunili ponudu Alfa Romeo modela, potreban  nam je automobil C- segmenta kao i ozbiljan sportski automobil”- za Auto Express je izjavio  Roberto Fedeli,  zadužen za istraživanje i razvoj u Alfi. Riječ  je ,naravno,  o novim modelima Giulietta i sportskom modelu 4C Coupe. Iz razvojnog tima najavljuju da bi Giulietta bila izrađena na skraćenoj platformi “Sergio”, po uzoru na Giuliu i Stelvio.

 

Za sada se samo špekuliše o odluci da Giulietta druge generacije koristi  zadnji  pogona za prenos snage, pa bi u slučaju da se to i dogodi, bila glavni konkurent faktički jedinom predstavniku sa zadnjim pogonom u ovoj klasi BMW- u serije 1. Dok se na internetu pojavljuju  renderi mogućeg izgleda Giuliette i s obzirom na činjenicu da se do sada  spominjao samo  redizajn ovog modela, ipak ćemo morati pričekati sa zvaničnim odlukama  kompanije Alfa Romeo o početku razvoja novih modela.

Datum objave: 04/01/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook