Naslovna > Vijesti > U Sarajevu salon na otvorenom

Škoda iznenadila kupce

U Sarajevu salon na otvorenom

Kompanija Porsche Sarajevo otvorila je vrata svojim kupcima, na nesvakidašnji način, postavljanjem Škodinog prodajnog salona na Trg djece Sarajeva, ispred BBI centra ...

Kroz cjelodnevno druženje, to je bila izvrsna prilika da se kupcima predstavi nova kompanija, Porsche Sarajevo, koja je od 01.7.2015. nastavila uspješnu prodajnu priču Škode u našoj zemlji. Kompanija je ostala na staroj adresi: Trg Međunarodnog prijateljstva br.24, a ovo jednodnevno premještanje salona Škoda na otvoreno imalo je za cilj približavanje Škode potencijalnim kupcima. „Željeli smo u prvom redu predstaviti kompaniju Porsche Sarajevo, ali i dati priliku našim sugrađanima da testiraju Škodu i da se uvjere zašto je to najprodavaniji automobilski brend u našoj zemlji“, istakla je Maela Ajnadžić, senior prodajni savjetnik marke Škoda.

 

Osim korisnih informacija o modelima iz prodajnog asortimana marke ŠKODA i mogućnostima finansiranja putem Porsche Leasinga, građani Sarajeva su bili u prilici vidjeti III generaciju modela Škoda Fabia, za koji kako u svijetu, tako i kod nas vlada veliki interes. Uz zabavne sadržaje za djecu, odrasli su mogli testirati najpopularnije modele iz Škodine game: Fabia, Rapid Spaceback, Octavia, Octavia Scout i Yeti.

 

Datum objave: 25/08/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook