Naslovna > Teme > U svakoj klasi, NOVI model nas krasi!

Hyundai

U svakoj klasi, NOVI model nas krasi!

Hyundai u Bosni i Hercegovini, s ponosom predstavlja potpuno novu gamu svojih modela i to u svim segmentima. Sreću želimo podijeliti s Vama te Vas pozivamo na druženje u subotu, 13.oktobra 2018. godine na platou ispred SCC-a u Sarajevu od 10:00 do 18:00 sati...

Na jednom mjestu pokazat ćemo Vam nešto s čime se niti jedan brend, u ovom trenutku, ne može pohvaliti. Svi naši modeli, u svim segmentima, nose prefiks NOVI. To će biti prilika da se na licu mjesta, kroz probne vožnje, upoznate s novim i20-koji će tom prilikom biti premijerno predstavljen na našem tržištu, Novi i30- provjereni kompakt čiji je prethodnik u Bosni i Hercegovini ostvario veliki uspjeh. Klasu kompaktnih limuzina predstavljat će Elantra-globalno najprodavaniji model Hyundaija.Šta tek reći za naš SUV segment? U subotu Vas očekuje super-atraktivna KONA, zatim Tucson- najprodavaniji SUV u Bosni i Hercegovini i to u novom izdanju, te Novi Santa Fe koji će pred SCC-om imati svoju BH vice-premijeru.

Nakon probnih vožnji, u opuštenoj atmosferi, prezentirat ćemo Vam jedinstvenu ponudu koju smo posebno pripremili za ovu priliku. Za sve NOVE modele osigurali smo promotivne cijene i posebne uslove finansiranja s nižom ratom i do 25%. Ne vjerujete? Posjetite nas u subotu ispred SCC-a i uvjerite se u našu ponudu koja je jedinstvena na našem tržištu. Subotu rezervišite za Hyundai i budite naši gosti na druženju: “U svakoj klasi, NOVI model nas krasi“. Radujemo se Vašem dolasku. 

 

Datum objave: 11/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook