Naslovna > Vijesti > Uz nove gume jeftinije gorivo

Benzinske pumpe Pertol

Uz nove gume jeftinije gorivo

Da li ste znali da se kontakt između ceste i automobila ostvaruje na jednom relativno malenom dijelu dodirne površine, između gume i ceste? …

Upravo ta kontaktna površina od presudne je važnosti za sigurnost upravljanja vozilom. Ulaganje u kvalitetne gume, svakako je najbolja investicija, jer nije samo riječ o gumama nego i o vašoj sigurnosti, ali i onih koje vozite. Ljetne gume imaju mekši gumeni spoj nego cjelogodišnje ili zimske, pa omogućavaju bolje prijanjanje uz cestu. Vožnju sa istrošenim gumama treba izbjegavati, jer kod smanjenog profila dodirni sloj više nije u stanju odvoditi vodu pa je rizik puno veći, pogotovo prilikom vožnje tokom kiše.

 

Kompanija Petrol Vam nudi veliki izbor ljetnih guma. Ljetne gume možete naručiti na bilo kojem od 39 benzinskih servisa u cijeloj Bosni i Hercegovini. Za sve kupca ljetnih guma kompanija Petrol je pripremila - Posebnu ponudu. Svi kupci koji izvrše kupovinu ljetnih guma, na bilo kojoj benzinskoj stanici, ostvaruju pravo na poseban popust* za gorivo do kraja 2015 godine!

 

Poseban popust sa kojim možete točiti Q MAX gorivo, po povoljnijim cijenama. Popust se obračunava tako da se trenutna cijena goriva umanjuje za 0,05pf/litri. Posebna ponuda se odonosi samo na fizička lica. Pravnim licima koja koriste Petrol poslovne kartice, omogućena kupovina guma uz odgođeno plaćanje. Model i dimenzije gume koja vas interesuje iz naše ponude, možete naručiti na vama najbližoj benzinskoj stanici. Gume možete preuzeti u roku od 48 sati od trenutka narudžbe. U cijenu gume nije uračunata montaža i balansiranje.

Datum objave: 24/04/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook