Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Volvo Select odabir uz poklon paket!

Volvo BiH

Volvo Select odabir uz poklon paket!

Kupovina Volva iz izbora Volvo Selekt uvijek je odlična odluka, jer donosi najbolja Volvo polovna vozila dostupna na tržištu...

Sada je, međutim, još bolja: samo do kraja godine vozila Volvo Selekt omogućuje kupovinu po još povoljnijim cijenama i sa izuzetno bogatim poklon paketom, koji sadrži Supagard zaštitu laka i tekstila, besplatan mali servis i pun rezervoar goriva. Pored svega pomenutog u ponudi su najbolji uslovi finansiranja. Ukoliko se ne odluče za vozilo iz Volvo Selekt paketa, kupci onda mogu da odaberu neko drugo polovno vozilo iz ponude! Baš sada je najbolje vrijeme za kupovinu, jer je inflacija već pred vratima. Drugi razlog je kvalitetna ponuda: u Volvo Car centru Sarajevo, samo još nekoliko sedmica provjerena polovna vozila svih marki sa lagera u ponudi su po starim cijenama iz ove godine, koje će se uskoro okrenuti prema gore.

 

 

 

 

 


Zima je pritisnula svom snagom – a to se odnosi i na uslove na cestama koji su mnogo zahtjevniji u ovom periodu. Ukoliko još uvijek nisu provjerili svoje vozilo, vozačima se savjetuje da to učine. U Volvo car  centru pripremljena je izvanredna akcijska ponuda u kojoj se nudi pregled vozila za samo 38KM. Akcija traje samo do kraja decembra!

Datum objave: 24/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook