Naslovna > Vijesti > VW Bettle R-Line uskoro na tržištu

Volkswagen

VW Bettle R-Line uskoro na tržištu

Redizajnirani VW Bettle, ili popularna Buba, od sada će se moći nabaviti sa paketom opreme R-Line koji podrazumijeva niz stilskih dodataka po razumnoj cijeni.

Pogled s vana otkriva oštrije linije prednjeg branika, veće otvore oko svjetala za maglu, LED zadnja svjetla, novi aluminijski naplatci...Uz navedeno kupcima se nudi i nekoliko potpuno novih boja karoserije.
Unutrašnjost je također osvježena svjetlijim panelima, novim osvjetljenjem i grafikom instrumenata, posebnim dezenom sjedišta te još nekim sitnijim detaljima kao što su aluminijske pedale i od istog materijala pokriven gornji dio praga. Prije kupnje pametno je otići na službeni konfigurator pa sastaviti automobil onakav kakav vam se sviđa. Iz VW-a tvrde da je broj kombinacija toliki da je malo vjerovatno da različiti kupci, ma koliko ih bilo, izaberu potpuno isti automobil. A kao što znamo individualnost se u ovom segmentu itekako cijeni.

 


R-Line paket dostupna je i uz verziju Dune što je odličan spoj sportskih i retro detalja. Ta će verzija biti samo dostupna uz 2.0 litreni TDI sa 150 KS s tim da će kupac moći birati ručni mjenjač sa 6 brzina ili DSG sa stepenom prenosa više.
Što se ostalih motora van paketa Dune tiče R-Line će se moći sa svim trenutno dostupnim agregatima u ponudi.
Serijski će dolaziti aluminijski točkovi od 18 inča ali će nešto zahtjevniji kupci moći nadoplatiti za broj veće.

Datum objave: 29/07/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook