Naslovna > Automobili > Hyundai > Tucson > Zanimljiv dizajn eksterijera

Hyundai Custo

Zanimljiv dizajn eksterijera

Hyundai je predstavio zvanične fotografije svog minivan modela sa sedam sjedišta, koje otkrivaju veoma upečatljiv spoljašnji izgled...

Međutim, kupci su već imali prilike da vide izgled ovog minivana još u aprilu, kada je ovaj model odobren za tržište Kine a zvanične fotografije objavljene na web sajtu Ministarstva industrije i informacionih tehnologija NR Kine. Spoljašnji dizajn ovog modela u mnogočemu podsjeća na Hyundaijev crossover Tucson, ali u obliku minivana sa kliznim vratima. Custo preuzima dizajn osvjetljenja od Tucsona, kako sa prednje tako i sa zadnje strane, uz određene izmjene nazad. Takođe ovaj model znatno je manji od drugog Hyundaievog minivana Starie, pa tako dužina iznosi 4.950 milimetara, dok je širina 1.850 mm, te visina ovog modela iznosi 1.734 milimetra.

 

 

 

 

 

 


Na posljednjim zvaničnim fotografijama, osim spoljašnjeg izgleda nisu iznijeti detalji u vezi pogonskih sklopova ovog automobila. Međutim, od ranije pomenutog predstavljanja ovog modela na kinskom tržištu poznato je, da će se ispod maske poklopca motora Custa nalaziti 1,5-litarski “benzinac” snage 167Ks. Isti model predstavljen je samo sa pogonom na prednje točkove, jer u Hyundaiu nastoje da ovaj minivan bude u što većoj mjeri ekonomičniji, bez opreme koja će zahtijevati višu cijenu automobila.

Datum objave: 27/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook