Naslovna > Automobili > Audi > A1 > 500.000-ti Audi A1

Jubilej u Briselu

500.000-ti Audi A1

Juče je sa trake sišao jubilejski model, misano crveni Audi A1 S line. Automobil, opremljen sa 1.4 litarskim TFSI motorom i ide kupcu u Njemačkoj

Njegovo veličanstvo Philippe, kralj Belgije, posjetio je  Audi lokaciju u Forestu  baš ovog posebnog dana, a profesor Thomas Sigi, član Uprave za ljudske resurse  AUDI AG-a, kao i Patrick Danau direktor tvornice Audi Brisel, pokazali su modernu tvornicu automobila kralju Belgije. „Posjeta kralja za jubilej Audija A1 je velika čast za briselski tim“, rekao je član Uprave za ljudske resurse AUDI AG-a Thomas Sigi. „Naši saradnici ovdje proizvode  A1 modele sa iskustvom, znanjem i strašću i dokazujemo ovdje internacionalnu konkurentnost lokacije.“ istakao je on.

 

U središtu programa bili su saradnici  Audija Brisel i tehnički noviteti u tvornici. Naročita pažnja za vrijeme posjete posvećana je uspješnom modelu dualnog obrazovanja, kog kompanija kombinuje teoretsko obrazovanje lokalnih stručnih škola sa praktičnim iskustvom i njegovim radionicama za obuku. 



Briselska tvornica je na najnovijem nivou tehnike. Već skoro  četiri godine  kompanija proizvodi  Audi A1 modele. „Zajedno sa našim timom mi dajemo odlučujući doprinos za rast i konkurentnost u Grupaciji i radujemo se posjeti kralja Philippe našoj fabrici“, naglasio je direktor tvornice Patrick Danau.  

 

Datum objave: 16/10/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook