Naslovna > Vijesti > 6. Old School Desant na Zagreb

Skup Oldtimera

6. Old School Desant na Zagreb

U subotu,01. Rujna 2012. u 10.00 sati u Zagrebu s parkirališta na Prisavlju kod zgrade popularno nazvane „Kockica“, 150Oldtimera u zajedničkoj akciji nazvanoj „6. Old school desant na Zagreb - Ferdinand Budicki„ krenuti će do naselja Markuševac, a zatim dalje podsljemenskom zonom do Črnomerca s završnim ciljem na Jarunu.

Na Jarunu će Desant postati dio Hrvatskog auto festivala, manifestacije koja će se po prvi puta održati na Otoku hrvatske mladeži, a koji je zamišljen kao vikend za druženje svih ljubitelja automobila, auto klubova i kao mjesto prezentacije najnovijih automobila.

 

Na Hrvatskom auto festivalu biti će prezentirana nedavno tiskana knjiga Bešte, ljudi – ide auto  o povijesti automobilizma u Hrvatskoj u periodu od 1898. -1945., te projekt pokretanja Muzeja automobila Ferdinand Budicki u tvornici Pluto u centru Zagreba.Old school desant je manifestacija koja od 2007. povezuje veliki broj klubova vlasnika starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva u jednu cjelinu i inicira jedan novi moment tehničke kulture te promovira jednu unikatnu turističku manifestaciju grada Zagreba.

Datum objave: 15/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook