Naslovna > Automobili > Opel > Adam > Adam se predstavlja u Parizu

Opel

Adam se predstavlja u Parizu

Široka kolekcija različitih verzija Adama, koje predstavljaju samo neke od velikog broja jedinstvenih individualnih kombinacija opreme, dekora i točkova će biti prikazane posetiocima na štandu Opela u Hali 5.2 (štand broj 501).

Preko 1.5 milion posjetilaca se očekuje na “Mondial de l’Automobile”, najpopularnijem Salonu automobila na svjetu, a praktično svako od njih će moći da kreira svog jedinstvenog, personalizovanog ADAMA, zahvaljujući velikom broju mogućih kombinacija. Oni koji ne budu mogli da dođu u Pariz, imaće priliku da kod kuće kreiraju svog ADAMA, zahvaljujući novom online konfiguratoru koji će biti aktiviran na nekoliko tržišta na dan svjetske premijere modela na www.opel.com sajtu. Istovremeno će biti objavljena tržišna cijena, a sistem će biti otvoren za naručivanje.


Interaktivni displeji će biti postavljeni na različitim mjestima na štandu Opela, koji se proteže na 2.014 m2, tako da će posjetioci moći da istraže sve mogućnosti za personalizaciju, uključujući ADAMOV novi informativno-zabavni sistem, "Moji mediji". "Moji mediji" integrišu vlasnikov smartfon u automobil, čime su aplikacije zasnovane na Internetu dostupne u kabini. Adam je jedini automobil u svom segmentu sa ovakvim sistemom koji nudi smartfon konekciju i za Apple iOS softver i za Android operativni sistem.

 


Sa skoro 3.70 metara dužine, Opelov novi, šik i agilan automobil je savršen za urbane sredine. Za razliku od drugih rivala, Adam kombinuje retro dizajn sa modernim i smjelim izgledom. Njegov upečatljiv i jedinstven "plutajući" krov, koji je vizuelno odvojen od karoserije, savršeno omogućava kombinovanje dvije nijanse boja. Unutar kabine, Opel Adam nudi dovoljno prostora za sjedenje za četiri osobe koje će moći da uživaju u vrhunskoj atmosferi i u visokom nivou prostranosti, neobičnom za mali automobil.Posjetioci "Mondial de l’Automobile" će moći da vide nove nivoe opreme i inovacije koje Adam donosi. Umesto poznate hijerarhije, Opel Adam nudi mogućnost izbora između tri različita visoko individualizovana nivoa opreme: JAM je nekonvencionalan, moderan i šaren, GLAM nudi elegantanije, prefinjenije i sofisticiranije podešavanje, a SLAM odgovara onima sa energičnim i sportskim duhom.



Opel Adam će u početku biti ponuđen sa tri efikasna benzinska motora (1.2 l 51 kW/70 ks, 1.4 l 64 kW/87 ks i 1.4 l 74 kW/100 ks). Svi motori su dostupni sa ecoFLEX tehnologijom, uključujući Start/Stop sistem koji štedi gorivo.

Datum objave: 21/08/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook