Naslovna > Vijesti > Akcijski paket PLUS na modelu Škoda Rapid Spaceback

Domaće tržište

Akcijski paket PLUS na modelu Škoda Rapid Spaceback

U toku je akcijska kampanja za model Škoda Rapid Spaceback koji je, pored bogate serijske opreme, dodatno obogaćen paketom PLUS, koji je kreiran s posebnom pažnjom, kako bi pružio maksimalnu udobnost i komfor u vožnji.

Kupovina novog automobila za većinu bh kupaca je jedna od najvećih investicija. Stoga se ovdašnji kupci često vode logikom da je kupovina najisplativija kada postoji neka akcijska cijena određenog modela. Sa druge strane prodavci često omogućavaju pogodnosti svojim klijentima. Najnovija pogodnost dolazi iz Škode, koja je za bosanskohercegovačke kupce omogućila kupovinu Škoda Rapid Spaceback modela sa paketom opreme Active Plus i Ambition plus po posebnoj cijeni.


„Akcija se odnosi na modele porkretane benzinskim i dizel agregataima sa paketima opreme Acite i Ambition. Ovi modli su u ovoj akciji obogaćeni paketom orpeme PLUS koji pruža maksimalnu udobnost i komfor u vožnji a koji je potpuno besplatan za kupca. Ušteda koju kupac ostvaruje iznosi od 1.900 KM do 2.500 KM, u zavisnosti od kombinacije motora i opreme. Tako cijena modela Škoda Rapid Spacebak ActivePlus  1.2 TSI iznosi 22.990 KM“. – rekao je Vedad Terzić, Brand Manager Škode u BiH.


Paket PLUS je dostupan za najpopularnije motore: benzinski 1,2 TSI snage 63 kW (86KS) i dizelski 1,6 TDI snage 66kW (90KS), a kupci, u zavisnosti od tog da li se odluče za ActivePlus ili AmbitionPlus, u paketu dobivaju sve one stavke opreme koje zadovoljavaju potrebne savremenog vozača. Tu su između ostalog:  radio CD MP3 Player SWING, mali kožni paket, alu felge, srednji naslon za ruku, alarm, daljinsko zaključavanje itd.


Upravo je Rapid Spaceback bio izbor velikog broja kupaca Škodinih automobila u našoj zemlji, pa je zahvaljujući i ostalim modelima češka marka lider na našem tržištu. Zanimljivo je, da smo tokom razgovora sa gospodinom Terzićem, konačno dobili i pozitivnu sliku o prodaji novih automobila u našoj zemlji.
„Inače, Škoda je lider na bosanskohercegovačkom tržištu u prodaji novih vozila i u prethodnom mjesecu je prema zvaničnim CIPS podacima o registraciji novih vozila zabilježen tržišni udio od 27 %, što je najbolji rezultat u zadnje dvije godine.“ – rekao je gospodin Terzić.
Rapid Spaceback uz odmjerenu cijenu i bogate pakete opreme svojim kupcima ponudit će i obilje prostora po kojem je prepoznatljiv ovaj automobil. Na zadnjoj klupi Rapid Spaceback nudi najveći prostor za noge (64 mm), najveći prostor za glavu (980 mm) u svom segmentu. Isto tako, zapremina prtljažnika ulazi među najbolje u klasi sa 415 litara ili 1380 litara kada je stražnja klupa preklopljena.

Datum objave: 17/09/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook