Naslovna > Automobili > Opel > Movano > Bez alata nema zanata

Akcijska ponuda Opel komercijalnih vozila

Bez alata nema zanata

Pod motom „Bez alata nema zanata“ Opel je u Banja Luci promovisao sva svoja vozila iz komercijalnog programa...

Opelov partner Auto centar Nešković, je u svom prodajno servisnom objektu u Banja Luci pod motom „Bez alata nema zanata“ 22. i 23. septembra održao promociju komercijalnih vozila iz programa njemačkog proizvođača. U okviru promocije svi zainteresovani Banjalučani, potencijalni kupci i poslovni partneri su imali mogućnost da se upoznaju sa aktuelnom Opelovom komercijalnom gamom i modelima poput gradske Corsevan, kompaktnog dostavnjaka Comba, te kombija Vivaro i Movano u nekoliko karoserijskih verzija.

 

U ova dva dana smo predstavili kompletan Opelov komercijalni program počevši od najnovijih modela poput Corsi u teretnim varijanatama, do najvećih dostavnih vozila poput Movana. Ovu priliku smo iskoristili kako bi predstavili i putničke verzije naših kombija Vivaro i Movano. Cilj ove akcije je da preduzećima i kompanijima iz Banja Luke i okoline približimo kompletnu gamu komercijalnih vozila, koja smo im u mogućnosti ponuditi. Naravno kao i sve dosadašnje akcije i ovu prate određene pogodnosti i popusti sa kojima ovu vrstu vozila nastojimo učiniti dostupnijim – izjavio je Žarko Milić, prodajni savjetnik Opela u AC Nešković Banja Luka.

 

Svim potencijalnim kupcima Opel je u danima promocije omogućio i testne vožnje, kako bi se „iz prve ruke“ uvjerili u praktične mogućnosti njegovih komercijalnih vozila. Osim klasičnih transportnih modela Opel je u Banja Luci izložio i nekoliko putničkih verzija kombija Vivaro, koji su privukli posebnu pažnju posjetitelja. Iz Opela poručuju da zbog velikog interesovanja potencijalnih kupaca odlučili da specijalne ponude i popuste osim u promotivnim danima zadrže i u narednoj sedmici. 


 

Datum objave: 25/09/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook