Naslovna > Automobili > Audi > A1 > Četiri pobjede za Audi

Dodjela nagrada “Auto Trophy"

Četiri pobjede za Audi

„Quality Trophy“ je nagrada za izuzetan kvalitet i pouzdanost automobila, koju su ustanovili časopis „Auto Zeitung“ i GTÜ društvo za tehnički nadzor...

Četiri  trofeja za Četiri prstena: Na dodjeli ovogodišnje nagrade „ Auto Trophy“ Audi je dobio odjednom četiri nagrade.  26. put je časopis „Auto Zeitung“ pozvao svoje čitaoce, da biraju najbolja auta svih klasa.  Glasalo je 103.074 učesnika.  Audi A1, Audi A3 Cabriolet i Audi A6 osigurali su prva mjesta u svojim kategorijama.

                                                                                    

U izboru je bilo 400 modela u 29 kategorija.  Audi A1 je pobijedio kod malih automobila sa 32,1 procenata glasova, Audi A6 u gornjoj klasi sa 16,5 procenata i Audi A3 Cabriolet u kategoriji „Cabrio-vozila do 30.000 eura ˮ sa 29 procenata.  Prof. Rupert Stadler, predsjedavajući Uprave AUDI AG-a, prof. dr. Ulrich Hackenberg, član Uprave za tehnički razvoj AUDI AG-a i Luca de Meo, član Uprave za prodaju i marketing AUDI AG-a, preuzeli su nagrade.

 

Audi je dobio i nagradu „Quality Trophy“ .  Werner Zimmermann, rukovodilac Audijevog osiguranja kvaliteta, preuzeo je nagradu. „Quality Trophy“ je nagrada za izuzetan kvalitet i pouzdanost automobila, koju su ustanovili časopis „Auto Zeitung“ i GTÜ društvo za tehnički nadzor.

Datum objave: 27/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook