Naslovna > Automobili > Citroen > C1 > Citroen C1 SWISS & ME konceptni automobil

Kratki pogled na Salon automobila u Ženevi

Citroen C1 SWISS & ME konceptni automobil

Posebna pažnja posvećena je grafici i bojama s dvobojnom karoserijom koja povezuje crveni krov, kao podsjetnik na švajcarsku zastavu, i karoseriju u sedefastoj bijeloj boji...

Na Salonu automobila u Ženevi, Citroen otrkiva svoj konceptni automobil C1 Swiss & Me, jedinstvenu, zadivljujuću i snažnu verziju novog gradskog vozila.

 

Savršena ilustracija mogućnosti personalizacije novog CITROEN C1, C1 Swiss & Me ponosno nosi boje Švajcarske, gdje ima svjetsku premijeru.  

 

Ženeva, grad prepoznat u svijetu po najboljem kvalitetu života, idealno je mjesto za predstavljanje novog modela, koji s osmjehom prihvaća gradske izazove. 

 

Posebna pažnja posvećena je grafici i bojama s dvobojnom karoserijom koja povezuje crveni krov, kao podsjetnik na švicarsku zastavu, i karoseriju u sedefastoj bijeloj boji.

 

Konceptni automobil takođe naglašava dinamička svojstva novog CITROËN C1 s proširenim blatobranima i uzdužnim nosačima, širokim točkovima i središnjom izduvnom cijevi na stražnjem braniku. Konceptni automobil CITROËN C1 Swiss & Me, koji naglašava duh novog CITROËN C1, svakodnevni je prijatelj koji izbjegava gradske prepreke s lakočom i lukavošću.

 

Datum objave: 27/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook