Naslovna > Vijesti > Continental za 110.000$

Lincoln

Continental za 110.000$

Američki proizvođač poznat po svojim luksuznim limuzinama, odlučio je da napravi ograničenu seriju Continental modela u svega 80 primjeraka...

Ograničeno izdanje stiže pod nazivom Continental 80th Anniversary Coach Door Edition i očigledno je pun pogodak ove kompanije, koja je je svih 80 primjeraka prodala u kratkom roku. Luksuznu limuzinu odlikuju zadnja vrata koja se otvaraju u suprotnom smjeru, a čitav koncept se zaniva na retro stilu.Bez obzira na nešto veću cijenu od 110,000 dolara, Lincoln je očigledno privukao veliku pažnju ovim modelom, pa će se proizvodnja istog najvjerovatnije nastaviti.

 


Kupci će moći uživati u luksuznom enterijeru opremljenom specijalnim sjedištima sa sistemom podešavanja na čak 30 načina, čime se postiže da svako može da zauzme idealnu pozicuju tokom vožnje. Tu je još i sistem za aktivnu kontrolu spoljašnje buke, kao i premijum audio uređaj Revel Ultima. Umjesto klasične klupe u zadnjem dijlu vozila se nalaze dva sjedišta u formi fotelja, a većem komforu će doprinjeti produženo međuosovinsko rastojanje od 15-ak cm. Za pogon je zadužen snažni 3.0 V6 twin-turbo agregat sa 406 ks (298 kW) i 542 Nm obrtnog momenta.

Datum objave: 24/01/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook