Naslovna > Vijesti > Debi u Frankfurtu

Opel Monza koncept

Debi u Frankfurtu

Riječ je o sportskom coupe-u, koji će imati i šetocilindarski motor u ponudi, a prije početka Sajma automobila u Frankfurtu, imaćemo više detalja o ovom konceptu...

Njemački proizvođač automobila Opel, nedavno je objavio prve fotografije svog modela Monza koncept, koji javnosti planriaju da predstave ove godine u septembru, na Sajmu automobila u Frankfurtu.

 

Ovaj koncept će da predstavlja predstojeću filozofiju diziajna ovog brenda, ali  kako iz Opela navode, predstavljaće i novu viziju za budućnost ove kompanije. Fotografije prikazuju zaista divan koncpet sa velikim aluminijumski naplatcima, kao i sportsku prednju masku sa manjim svjetlosnim sklopovima, a pretpostavlja se da će ovaj automobil imati pogon na zadnje točkove. Opelov koncept će da bude baziran na skraćenoj verziji platforme kakvu koristi Cadillac ATS.

 

 

 

Opel će ovim, zasada još uvijek misterioznim koncpetom,  vjerovatno da obilježi povratak imena koje je ova kompanija koristila od 1978. do 1982. godine.

 

Sajam automila u Frankfurtu svoja vrata otvara 12. septembra, a trajaće 10 dana. Očekujemo kako će više detalja o ovom Opelovom koncpetu biti dostupno uoči samog sajma. 

Datum objave: 08/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook