Naslovna > Automobili > BMW > X4 > Dinamični SUV i do 15.000 KM povoljniji

BMW X4

Dinamični SUV i do 15.000 KM povoljniji

Tipična robusnost X modela i estetika sportskog kupea savršeno se nadopunjuju u BMW-u X4, a nova specijalna ponuda za domaće tržište ga čini još primamljivijim...

Druga generacija BMW-a X4 razvijena je uporedo sa novim X3, sa kojim dijeli paletu agregata i novu CLAR platformu bavarskog proizvođača. U izuzetno konkurentnu klasu premium crossovera X4 unosi kombinaciju vrhunskog luksuza i vozne dinamike, a od bratskog X3 se razlikuje karakterističnom coupe linijom krova i akcentom stavljenim na performanse. Uz poboljšanu aerodinamiku, agregate posljednje generacije i savremenu premium opremu, luksuzni crossover zadržava karakter prethodnika i predstavlja interesantnu opciju za kupce željne crossovera sportskih linija u praktičnom kompakt pakovanju. Veliki dvostruki "bubrezi", adaptivna LED prednja svjetla i otvori za vazduh na prednjem dijelu osvajaju već na prvi pogled. BMW X4 pruža tiho, stabilno i okretno upravljanje u svakom trenutku, a njegov sportski dizajn i kupeovske konture otkrivaju potrebu za akcijom.

 

 


Unutrašnjost nudi dinamično i ergonomično iskustvo vožnje, uz prisustvo visokokvalitetnih materijala, a digitalne usluge i inteligentni sistemi za pomoć vozaču podignuće vožnju BMW-om X4 na još viši nivo. Što se dinamike tiče, nijedan izazov nije prevelik za BMW X4. Zahvaljujući posebno niskom težištu, adaptivnom M vješanju i čvrstom sportskom upravljanju, on savladava svaki zadatak s konstantnom stabilnošću, maksimalnom preciznošću i jedinstvenom upravljivošću. BMW X4 se sada za tržište BiH nudi uz opciju uštede do 15.000 KM, bogatim paketima opreme i isporukom odmah. Više o BMW-u X4 možete pročitati ovdje, a za sve dodatne informacije i detalje ponude možete kontaktirati ovlaštenog distributera BMW-a za Bosnu i Hercegovinu, Auto centar Tomić.

Datum objave: 31/05/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook