Naslovna > Vijesti > Dostupna u tri paketa opreme

Toyota Aygo u novom ruhu

Dostupna u tri paketa opreme

Toyota za malenog Ayga od sada nudi tri paketa različita paketa opreme Blue, Fun i Red...

Otkako je predstavljena na tržištu još 2005. godine, Toyotin gradski mališan Aygo bio je prepoznat kao jedan od najboljih automobila koji možete sebi da priuštite za gradsku vožnju. Dizajniran je i u potpunosti izrađen u Evropi, sa malom potrošnjom goriva od 4,1 litru, te niskim troškovima održavanja, za ovaj model se smatra da je izvrsan način za ulaganje novca u jedan automobil.

 

Uprkos svojim malenim dimenzijama, Toyotin model Aygo će u novoj seriji svojim kupcima da ponudi tri različita paketa opreme – Blue, Fun i Red. Nova ponuda sa nekoliko živahnih i veselih detalja nadopunjuje pakete opreme Go i Cool, tako da su čelnici Toyote prilično sigurni da ovaj gradski mališan nipošto neće proći nezapažen u gradskoj vožnji.

 

Prvi paket, Fun, malom Aygu donosi plave retrovizore i ručke vrata, a na isti način su ukrašeni i detalji u automobilu. Sa druge strane, Blue paket donisi metalik plavi lak, dok Red paket uz crvenu boju laka na modelu Aygo donosi i crni metalik krovi, dok su detalji u unutrašnjosti naglašeni crnom bojom.

 

Sigurnost i kvalitet u slučaju ovog gradskog mališana se zaista izvrsno nadopunjavaju. Već početni nivo opreme uključuje nadzor i stabilnost automobila, prednje i bočne vazdušne jastuke, kao i zračne zavjese, ISOFIX kopče na zadnjim sjedištima i slično.

 

On dolazi u izvedbi sa troje i petoro vrata, uz djeljivu stražnju klupu. Sa svojim prilično malenim dimenzijama, Toyota Aygo se ističe bogatom opremom, sigurnosnim paketom, te niskom potoršnjom, a tu je i cijena, koja je zaista pristupačna. Naime, cijena novog Ayga kretaće se od oko  8. 560 eura. 

Datum objave: 02/09/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook