Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Dostupni odmah uz veoma povoljne cijene

Volvo BiH

Dostupni odmah uz veoma povoljne cijene

U aktivnoj posebnoj ponudi novih vozila široko su otvorena vrata u Volvo svijet: modele S60, V60, V90 Cross Country, XC60 i XC90, po najpovoljnijim cijenama, i dostupnim za isporuku bez čekanja...

Sva vozila su bogato opremljena, a za još lakše iskustvo kupovine, kupcima je u ponudi omogućeno i fleksibilno Volvo Car Finansiranje, pa se savjetuje da se iskoristi prilika kako bi uz značajnu uštedu postali vozači legendarnog brenda. Takođe potencijalni kupci su u mogućnosti da odvezu i savršeno očuvan Volvo iz selekcije polovnih automobila. Volvo vozila donose jedinstven spoj udobnosti, dizajna i performansi, kao i dašak avanture, zbog čega su visoko na listi želja. Korištena vozila iz izbora Volvo Selekt donose sve ove kvalitete, ali i vrlo pristupačne cijene. Temeljno su testirana, stara do 5 godina, imaju manje od 150.000 pređenih kilometara i najmanje 1 godinu garancije. Na zalihama je trenutno preko 100 vozila koja se mogu odvesti uz povoljno finansiranje, a prilikom zamjene postoji i opcija otkupljenja automobila vozača.

 

 

 

 

 

 

Zimski točkovi Volvo zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde, što je posebno važno zimi, a ujedno nadograđuju izgled svakog Volva. Uz setove točkova iz akcijske ponude ništa nije prepušteno slučaju – na primjer, gume su testirane u najtežim uslovima na sjeveru Finske. Vozačima se savjetuje da iskoriste priliku da osiguraju sigurnu zimsku vožnju i još više izraze svoj stil.
 

Datum objave: 05/11/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook