Naslovna > Automobili > Opel > Adam > Druga uzastopna pobjeda za gradskog mališana

Opel Adam osvojio nagradu “Auto Trophy 2013”

Druga uzastopna pobjeda za gradskog mališana

Sa 35,8 posto osvojenih glasova, Opel Adam je nadmoćni pobjednik, koji je pobjedu odnio u konkurenciji između 22 gradska automobila…

Kompletan opseg novih Opelovih automobila ostavlja zaista snažan utisak na svoje kupce. Tu činjenicu još jednom potvrđuje i atraktivni gradski mališan, Opel Adam, koji drugi put za redom osvaja nagradu “Auto Trophy 2013”. Podsjetimo, ovu nagradu dodjeljuje časopis Auto Zeitung, a mališan je u svojoj kategoriji gradskih automobila najbliže konkurente ostvio daleko za sobom.

 

Opel Cascada osvojila je drugo mjesto u kategoriji kabriolet automobila, u vrijednosti do 30.00 eura. Iza sebe je ostavila daleko luksuznije i bolje modele. Opel Ampera je takođe oduševila publiku, jer je uspjela da osvoji treće mjesto u konkurenciji 17 rivalskih automobila.

 

Za kompaniju Opel, ova nagrada predstavlja poseban uspjeh, jer svi novi modeli, prvenstveno Adam i Cascada, koji su naišli na odličan prijem javnosti. Takođe navode kako će nastaviti da se kreću u pravcu ove dizajnerske filozovije, te da će praviti u budućnosti automobile sa inovativnim tehnologijama.

 

Sa čak 35,8 posto osvojenih , Adam je ubjedljivo nadmoćni pobjednik u konkurenciji 22 automobila. Daleko iza sebe je ostavila VW Up i VW XL1, koji su osvojili samo 19,6 odnosno 9,2 %  glasova. Šampion individualizacije se od početka proizvodnje pa do danas ustalio na tržištu malih, gradskih automobila. 

Datum objave: 28/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook