Naslovna > Teme > Duplo bolji start

m:tel

Duplo bolji start

Kompanija Mtel predstavlja novu ponudu za sve prepaid korisnike. U posebnoj akciji uz svaki kupljeni Frend startni paket po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) možete da uživate u 100% bonusa na svaku kupljenu elektronsku dopunu iznad 5 KM ...

Šta to znači?


To znači da za svaki iznos elektronske dopune od 5 KM i više u narednih 90 dana od dana aktivacije, korisnici dobijaju bonus na svom bonus računu do 100% od uplaćenog iznosa elektronke dopune. Dobijeni bonus može se koristiti sedam dana od dana aktivacije FREND paket.

 

Prepaid tarifa Frend je najlakši i najbrži način ulaska u svijet mobilne telefonije. Frend broj može se nabaviti u svim m:tel prodajnim mjestima i kod ovlaštenih distributera širom BiH. Za kupovinu nije potreban nikakav ugovor, dovoljno je da se kupljeni broj aktivira i Frend avantura može da počne.

 

Uz ovakav način komunikacije u potpunosti možete kontrolisati svoje troškove pa se za ove tarife najčešće opredjeljuju đaci, studenti, penzioneri, osobe koje povremeno borave u BiH, ali i svi oni kojima je ovakav način komunikacije jednostavniji jer se račun prepaid broja može dopuniti elektronskom dopunom, putem vaučera, putem postpaid i fiksnog broja. Kompanija Mtel vas poziva da postanete Frend i da iskoristite jednostavnost, brzinu i odlične bonuse .

m:tel – imate prijatelje!
 

Datum objave: 04/06/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook