Naslovna > Automobili > Nissan > GT-R > Egzotični GT – R model zvučnog naziva

Nissan predstavio limitirano izdanje sportskog automobila

Egzotični GT – R model zvučnog naziva

U pitanju je model Midnight Opal Edition, automobil koji će biti dostupan u cijelom svijetu, ali samo oni najbrži i najsretniji će imati priliku da ga kupe...

Nissan je sredinu ljeta iskoristio kako bi predstavio limitirano izdanje svog novog, sportskog automobila. Riječ je o m odelu GT – R Midnight Opal Edition. Ovaj japanski sportista biće dostupan skoro svugdje u svijetu, ali samo oni najbrži i najsretniji imaće priliku da ga posjeduju, jer će da bude proizvedeno tek 100 primjeraka ovog modela.

 

Za njegovi ime zaslužna je istoimena boja karoserije, čiji slojevi su na svakom primjerku naneseni rukom, pa u zavisnosti iz kog ugla posmatrate, postiže se dvobojan efekat. Osim ove boje, Nissanov model je dobio i stražnji spojler od ugljeničnih vlakana. Pokreće ga 3.8 litarski V6 bi – turbo motor, koji razvije 545 “konja”.

 

Uz sve to, GT – R je dobio aluminijumske naplatke koji su presvućeni titanijumom, kao i zlatnu ploču sa rednim brojem, koja je smještena u motornom prostoru. Enterijer ovog automobila zaista je luksuzno opremljen.Pretpostavlja se da će ovaj sportski automobil da bude dostupan za relativno malu svotu novca, a o kojoj cijeni se tačno radi je podatak koji još uvijek nije dostupan javnosti. 

 

Datum objave: 17/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook