Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Ekskluzivni detalji dostupni za modele s tvrdim krovom i Clubman

Mini Multitone Edition

Ekskluzivni detalji dostupni za modele s tvrdim krovom i Clubman

Mini tvrdi da je svako vozilo Multitone Edition jedinstveno, doduše, na suptilan način. Da bi to postigla, kompanija koristi proces bojenja mokro na mokro u kojem se tri nijanse boje nanose direktno jedna za drugom. Zbog promjenjivih uslova okoline, mogu se pojaviti varijacije u uzorku boja...

Mini je poznat po predstavljanju nekoliko specijalnih izdanja za svoje automobile, i to pored mnoštva prilagođavanja koja se mogu primijeniti na vozilu po kupovini. Među stvarima koje se mogu izmijeniti su i krovovi. Mini krovovi su obično mjesto gdje se vlasnici mogu izraziti na različite načine. Prošle godine, britanski proizvođač automobila predstavio je Multitone krov koji je imao tri boje, spojene na način gradijenta. Sada je proizvođač automobila proširio tu ponudu i pretvorio je u potpuno specijalno izdanje modela pod nazivom Multitone Edition.

 

 

 


Za razliku od prošlogodišnje verzije Multitone dolazi s ekskluzivnim elementima dizajna u eksterijeru i unutrašnjosti. Model specijalnog izdanja takođe se nudi za Hardtop s 3 vrata, Hardtop sa 5 vrata i Clubman. Multitone krov počinje od okvira prednjeg vjetrobrana do zadnjeg. Međutim, Mini je promijenio boje koje koristi u Aspen White naprijed, Melting Silver II u središnjem dijelu i Jet Black nazad. Kao što je spomenuto, Mini Multitone Edition dolazi s detaljima koji su ekskluzivni za model specijalnog izdanja. Oni se nalaze na bočnim stranama, C stubu i poklopcima točkova. U kabini, Multitone slova i amblem duge nalaze se na pragovima vrata i patosnicama, kao i preko instrument table, i na štitniku od sunca, volanu i prilagođenom poklopcu ključa.

Datum objave: 31/08/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook