Naslovna > Vijesti > Eli ZERO

EV automobili

Eli ZERO

Za sajam CES 2017. pripremljeno je dosta noviteta. Jedan od njih je Eli ZERO koji predstavlja idealno rješenje za velike gradove.

Tvorci automobila oznake Eli ZERO očigledno su inspiraciju tražili u Renault Twizyu. Sličnost je više nego upadna ali odmah se može primijetiti kako je Eli ZERO dosta praktičniji. Kao što se na fotografijama može vidjeti Eli ZERO ima fiksna vrata i prozore što kod Twizya nije slučaj pa je korištenje prilično ograničeno.
Dimenzije još nisu objavljenje ali se pretpostavlja da je karoserija manja od one koja krasi Smart ForTwo.
Pogled s vana otkriva moderna LED svjetla. Ugradnja LED svjetala na ovako malom automobilu ne treba da čudi jer uz bolje davanje svjetla troše upadno manje električne energija koja je kod EV automobila od krucijalne važnosti za autonomiju.

 


Tvorci automobila ističu da Eli ZERO unosi nove standarde u ovu sve popularniju klasu automobila. Pretpostavlja se odličan odziv kupaca koji stanuju u zagušenim gradskim sredinama ali ne samo njihov jer inženjeri obećavaju solidnu autonomiju s kojom će dolazak na posao i vraćanje kući iz vangradskih sredina biti brz i jednostavan.
Cijena će biti objavljena uskoro.    

Datum objave: 03/01/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook