Naslovna > Automobili > Fiat > Punto > Fiat Punto Sporting kreće u pohod na Britance

Predstavljen na teritoriji Velike Britanije

Fiat Punto Sporting kreće u pohod na Britance

Dostupne su samo verzije sa 1.4 litarskim benzinskim motorima koji razvijaju 77 i 105 “konja”…

Kompanija Fiat pokušava da vrati staru slavu svom modelu Punto, te da ga u potpunosti osvježi tako što će na teritoriji Velike Britanije da predstavi Sporting varijantu svog Punta. Ovaj model odlikuje sportski paket dodatne opreme, koji podrazumijeva redizajnirane sportske dodatke, kao i zadnji spojler.

 

Prednja svjetla su zatamnjena, krov je u sjajno crnoj boji, a točkovi su 16 – inčni izrađeni od lagure I obojeni u dvije boje. Među ostalim izmjenama, Punto za tržište Velike Britanije može da se pohvali sportskim oslananjem, hromiranim izduvnim sistemom, te prednjim svjetlima za maglu.

 

Što se tiče enterijera ovog automobila, on nije pretrpio neke ozbiljnije promjene. Te promjene obuhvataju sportski točak upravljača, kontrolnu tablu koja je presvučena “Tarmac” završnom površinom, kao i kožne presvlake ručice mjenjača.

 

Iako ovaj model ima izuzetno sportske ambicije, dostupne su samo verzije sa 1.4 litarskim benzinskim motorima, koji razvijaju po 77 i 105 “konja”. Punto Sporting na tržištu će da bude ponuđen u svojoj hatchback varijanti sa troje i petoro vrata. 

Datum objave: 06/08/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook