Naslovna > Automobili > Audi > A4 > Fokus na efikasnosti, dizajnu i tehnologiji

Nova generacija Audi A4 modela

Fokus na efikasnosti, dizajnu i tehnologiji

Audi trenutno radi na razvoju svog novog modela A4, koji na tržištu možemo da očekujemo već iduće godine…

U kompaniji Audi trenutno se vrijedno radi na razvoju novog A4 modela, čije predstavljanje na tržištu možemo da očekujevmo već iduće godine. Ono na šta će se u ovoj kompaniji fokusirati, kada govorimo o ovom novom modelu, jeste dizajn, efikasnost, ali i napredna tehnologija. Sva pažnja je usmjerna ka tome.

 

Naime, novi model će da odlikuje dizajn sa jakim linijama, kao i trodimenzionalna maska. Pored toga,  atraktivna LED svjetla karakterisaće prednji dio automobila, dok će se zadnji kraj istaknuti po svom zadnjem spojleru.  Što se dimenzija tiče, one su iduće : 4.701 dužina, 1.826 širina, te 1.1437 visina.

 

Što se pak putničke kabine tiče, nju će da karakterišu izuzetno moderni materijali. Za potpuni užitak, tu je i MMI zabavno – informativni sistem sa touchpad kontrolerom, a pored toga, Audi A4 će imati i Head – Up ekran, te nove retrovizore sa informacionim ekranom.

 

Što se motora tiče, Audi se opredijelio za 1.4 TSI četvorocilindarski motor koji postiže 122 i 180 ks. U planu je i drugi motor – 2.0 L TFSI četvorocilindraš sa 225 “konja”, te plug – in hibridna varijanta sa 2.0 L četvorocilindarskim motoroim i 95 KS elektromotora. 

Datum objave: 15/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook