Naslovna > Automobili > Ford > Kuga > Ford će predstaviti novu Kugu

Geneva Motor Show

Ford će predstaviti novu Kugu

Nekoliko zanimljivih automobila naći će se na izložbenom prostoru Forda u Ženevi, a među njima najzanimljivija je nova Kuga

Ono što znamo sigurno jeste da će Ford u Ženevi predstaviti produkcijsku izvedbu B-Maxa o kojem smo dosta pisali. No pored njega naći će se i europska verzija Escape-a, odnosno nova Kuga, a sve  bi dodatno trebala začiniti produkcijska izvedba Fieste ST, koju smo prošle godine upoznali kao koncept.

 

Nova Kuga će se u Europi u prodaji naći krajem ove ili početkom naredne godine, a za razliku od američkog tržišta Europljanima će se nuditi sa većim izborom agregata i to prije svega, dizelskih. Konceptnu Fiestu ST sa troja vrata smo upoznali prošle godine u Frankfurtu, a petovratnu izvedbu na Salonu u Los Angelesu. Prema nezvaničnim informacijama Ford će u Ženevi prikazati produkcijsku izvedbu i to verzije sa troja vrata. Fiesta ST će biti pogonjena 1,6-litarskim EcoBoost agregatom sa šest cilindara u liniji, snage od 178 KS. Pored nabrojanih, Ford bi nas mogao iznenaditi još jednim modelom, koji bi bio prava poslastica. Riječ je o Mondeu, koji je u Americi već predstavljen kao Fusion. No, o ovoj premijeri se još uvijek ništa ne zna. 

Datum objave: 05/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook