Naslovna > Automobili > Nissan > Pathfinder > Fotografija unutrašnjosti Pathfindera

Nissan

Fotografija unutrašnjosti Pathfindera

Japanski proizvođač intenzivno radi na razvoju novog Pathfindera, a pojavila se fotografija koja pokazuje njegovu unutrašnjost

Nissan je većinu energije u posljednje vrijeme usmjerio ka razvoju novog velikog SUV vozila, Pathfindera, a prema nekim izjavama čelnika kompanije, posla je još mnogo i to veoma važnog posla. No, kako to obično biva, prije zvaničnog predstavljanja pojavila se fotogradija unutrašnjosti Pathfindera koji će uz ime nositi i broj 2013, kao modelsku godinu.

 

Ako pogledate pažljivo na fotografiju, uočit ćete značajne razlike u odnosu na aktuelnu generaciju ovog automobila. Ono što je najevidentnije je da su linije i raspored elemenata u unutrašnjosti izuzetno europski, te ako izuzmemo materijale mogli bi sa sigurnošću reći da je ovo vozilo proizveo neki od europskih proizvođača.  Iako je ovo oficijelna fotografija, previše oficijelnih informacija nema. Znamo da će novog Pathfindera pogoniti V6 dizelski agregat izlazne snage 245 KS. Snagu će prenositi sedmostepeni automatski mjenjač iz manafakture Aisin, koji je prenosnike snage radio i za Infiniti. Nažalost, više informacija o ovom vozilu nema, a sve detalje ćemo saznati naredne godine, kada novi Pathfinder dolazi u Europu, a samim tim i na naše tržište. 

Datum objave: 16/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook