Naslovna > > Gradski model za Stari kontitenet

Hyundai i10 u Ženevi

Gradski model za Stari kontitenet

Model i10 ojačava Hyundaijevu liniju modela za Evropu, a istovremeno uvodi i nove standarde...

Hyundai je na sajmu automobila u Ženevi, pored mnogih modela, prikazao i gradskog malipana i10, model koji je građen na uspjehu koji je model i10 ostvario u svojoj prethodnoj generaciji. Ovaj model je stvoren za Evropsku klijentelu, prema njihovim potrebama je dizajniran, a upravo na Starom kontinentu je dobio i odobrenje za proizvodnju.

 

Model i10 ojačava kompletnu Hyundaijevu liniju modela za Evropu, a istovremeno uvodi i nove standarde, kada govorimo o A segmentu modela za Stari kontinetnt sa svojim vodećim prostorom u kabini za klasu, ogromnim nivoom komfora, te bezbjednosnim karakteristikama koje su nam karakteristične za automobile koji pripadaju višem segmentu.

 

Sa ciljem očuvanja evropskog fokusa modela i10, inžinjerski tim koji je radio na razvoju ovog modela za Evropu razvio je i podesio pogonske agregate koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca iz cijelog regiona. Kupci mogu da se odluče za 1,0 litarske i 1,25 litarske pogonske agregate, koji pripadaju poznatoj Kappa liniji motora ove kompanije, a napredne tehničke karakteristike povećavaju snagu i obrtni momenat, te je lakoća vožnje izuzetno unaprijeđena.

 

Automobil karakteriše i prtljažnik zapremine 252 L, dok obaranjem sjedišta taj prostor raste i do 1046 litara. 

 

Datum objave: 06/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook