Naslovna > Automobili > Volkswagen > T 6.1 > GTI tragovi za Transportera

Volkswagen T6.1

GTI tragovi za Transportera

Volkswagen je za svog Transportera pripremio Sportline paket opreme, čime ga je učinio još privlačnijim svim ljubiteljima luksuznih kombija, a pored toga najavljen je i Black Edition sa posebnim dodacima...

Volkswagen je prikazao Sportline opremu za Transpotera T6.1 nudeći brojne nadogradnje kako spolja, tako i iznutra, kako bi kombi dobio svrsishodniji stil. Pridružuje se blago rastućem tržištu sportskih kombija, a takmičiće se sa rivalima kao što je Ford Transit MS-RT. Ovaj novi model zasnovan je na luksuznoj Highline opremi sa novim dodacima kako bi izgledao sportskije. Na prednjoj strani između farova proteže se crvena kontrastna linija, zbog čega sportski kombi neodoljivo podsjeća na GTI. Na ivici krova postavljen je spojler, a pored toga novi dizajn 18-inčnih aluminijumskih naplataka zaokružuje eksterijer.

 

 


Iznutra, poboljšanja uključuju sjedišta obložena kombinacijom Nappa kože i Alcantare, a tu su i DAB radio, kontrola klime, centralni ekran osjetljiv na dodir sa satelitskom navigacijom, kao i podrška za Apple CarPlay i Android Auto. Nove boje eksterijera uključuju Indium sivu, Fortana crvenu, Ravenna plavu i Copper bronzanu. Volkswagen pored toga najavljuje i Sportline Black Edition, koji će ponuditi posebne naljepnice, crne aluminijumske felne i zatamnjena stakla. Sportline oprema biće dostupna u verzijama kombija sa kratim i dugim međuosovinskim rastojanjem, a cijene kreću od 42,940 funti bez PDV-a.

Datum objave: 22/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook