Naslovna > Vijesti > Hyundai - Proljetna Servisna Akcija

Servisiraj, ne riskiraj!

Hyundai - Proljetna Servisna Akcija

U periodu od 11.3.-30.3. 2013. Hyundai organizuje već svima poznatu proljetnu servisnu akciju »Servisiraj, ne riskiraj!« zajedno sa svojim ovlaštenim servisima u Bosni i Hercegovini.

Proljetna servisna akcija „Servisiraj, ne Riskiraj“ samo je potvrda brige Hyundai-a o zadovoljstvu svojih kupaca. Novi prodajno servisni centar koji posjeduje najsavremeniju opremu, educirani i stručni  kadar spreman da u svakom momentu pronađe rješenje za vaš problem najveći je dokaz želje i našeg ustrajanja u tome da naši kupci budu sretni i zadovoljni uvijek kao  i prvog dana kad su kupili vozilo.


Pogodnosti ove akcije su:  
• 15 % popusta na Hyundai originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu
• Za  modele vozila starije od sedam godina posebni popusti za dijelove sa stoka i do 40 %
• Pregled vozila po preporučenoj Hyundai Check-listi 19 KM
• Pregled je besplatan ukoliko dijelove zamijenite u ovlaštenom Hyundai servisu.

 

Da bi učestvovali u proljetnoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila treba da zakažu termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i  posjete servis u zakazano vrijeme.Hyundai podsjeća da samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyundai servisima ostvaruje se pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati besprijekoran kvalitet.

Potrebno je da zakažete termin kod ovlaštenog servisera, a za sve ostalo će se pobrinuti Hyundai stručni tim.
 

Datum objave: 06/03/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook